Kombucha
HVA ER ASK BRYGGHUS KOMBUCHA?
Kombucha er en fermentert drikkevare som inneholder tre grunnleggende ingredienser - vann, økologisk sukker og økologisk te.

Hvordan lages det?
De unike elementene i Kombucha-te skapes ved tilstedeværelsen av en levende kultur, kalt SCOBY (en symbiotisk koloni av bakterier og gjær). Under den første fasen av fermentering på Ask Brygghus, ser vi de økologiske og rå ingrediensene fusjonert sammen. Den andre fasen av fermenteringen er der mange virksomheter tilsetter fruktjuice eller smakstilsetninger, fremfor den 100% rå og økologiske fremgangsmåten vi benytter på Ask Brygghus. De subtile smakene i vår Kombucha, formes ved å tilsette naturlige urter og krydder, sammen med de økologiske løse tebladene. Derfor gir vår 100% rå og økologiske Kombucha en delikat aroma, samt en rik smak

Hvorfor Ask Brygghus?
Ask Brygghus sine produkter er 100% rå, altså et autentisk produkt fylt med levende og aktive kulturer. Vi er Debio sertifisert, noe som betyr at alle ingrediensene våre har bestått Norges strenge regulasjoner for økologisk produksjon. Ask Brygghus forplikter seg til å oppnå de beste resultatene under bryggeprosessen, som maksimerer helsefordelene. Vi pasteuriserer ikke, og tilfører heller ikke juicer eller tilsetninger for å forbedre smaksprofilen under flaskeprosessen – fordi det ville bety et mindre sunt produkt til deg.

Te
En av de viktigste komponentene i økologisk og rå Kombucha, er téen som brukes til å lage det. Teen blir utvalgt nøye i den aller beste kvalitet. Vi benytter den eneste Te Sommelier i landet. Hun tar troverdighet til et nytt nivå i sin økologiske og rå tilnærmelse. Med hennes øyne fokuserende på detaljene ved høsting av te, som inkluderer vurdering av jordkvalitet, klimaforhold, samt hendene som tar vare på te-trærne – får man raskt inntrykk av at det er mer til prosessen enn antatt.
HÅNDVERK
Håndverket
Hele vårt produktsortiment blir produsert, fra teblad til flaske, i vårt bryggeri- og produksjonsanlegg på Sundvollen, Norge. Smaksprofilene blir skapt ved kombinasjonen av økologiske løse teblader i sammensetning med tørkede frukter, urter og røtter som fermenteres i rundt to uker.
PROBIOTIKA
En av måtene vi sørger for at probiotika er til stede i våre produkter, er ved å la gjæren fordøye nesten alt det økologiske sukkeret i den første fermenteringsfasen - noe som resulterer i at vår Kombucha har et av de laveste sukkerinnholdene på markedet. Når dette kombineres med vår 100% rå tilnærming, som gjør at det er flere milliarder probiotiske bakterier i hver flaske, står du igjen med et produkt som ikke bare er forfriskende - men en virkelig sunn drikkevare.
VELVÆRE
Vi blir ofte spurt hva den største forskjellen mellom våre og andre kommersielle Kombucha-produkter er, og svaret kommer alltid tilbake til metoden vår. Helt fra oppstart og til nå, har detaljene rundt hvert trinn i bryggeprosessen blitt gransket, med ditt velvære i fokus. Snarveier er ikke et alternativ hos oss, når det kommer til vår Kombuchas autensitet, og hvor høyt vi setter din velvære.
FINN BUTIKKER
Ask Brygghus sine produkter kan finnes i mange nøye utvalgte butikker i hele Norge. Benytt søkefeltet under for å finne butikken nærmest deg.

KONTAKTINFO
DAGLIG LEDER
Fredrik Evang
+47 45505696 [email protected]BRYGGMESTER
Andreas Evang
+47 93662810 [email protected]ASK BRYGGHUS
Åsaveien 95 3531 Krokkleiva, Norway
[email protected]