OFTE STILTE SPØRSMÅL:

 • Hva mener Ask Brygghus med “økologisk og rå”?

  Alt fra teen vi bruker, til sukkeret, er økologisk. Økologisk betyr at ingen plantevernmidler eller skadelige kjemikalier blir brukt under produksjonen av våre ingredienser. Vi benytter den samme tilnærming under vår bryggeprosess. Under den første fermenteringsfasen, benytter Ask Brygghus økologiske urter, frukt og krydder sammen med vår økologiske te. Dette er for å skape et 100% naturlig produkt. Mange tilføyer juicer og smakstilsetninger i løpet av den andre fermenteringsfasen, noe som går sterkt ut over sukkerinnhold og produktets integritet. Ved å ikke endre produktene våre etter den innledende fermenteringen, kan vi si at vår Kombucha virkelig er 100% rå!
 • Hvorfor koster en flaske Kombucha så mye?

  Prisen er basert på våre økologiske ingredienser, standarden på produksjonsprosessen vår, bryggehåndverket, og håndverket i forbindelse med flaskene våre (farget for å hindre sollys og beholde oksidasjonsnivået optimalt. Formet og designet for å hindre søling og regulere inntak).
 • Er det glutenfritt, vegansk og gmo-fritt?

  Selvfølgelig!
 • Hvor mye alkohol er det i en flaske Kombucha?

  Ask Brygghus Kombucha inneholder fra 0,1%-0,6% alkohol. Det er også viktig å notere at fermenteringen vil fortsette i flasken – derfor skal vår Kombucha oppbevares kjølig til alle tider.
 • Hva kan skje dersom jeg drikker for mye Kombucha?

  På grunn av den probiotiske naturen i Kombucha og andre tarmrensende elementer, er det klokt å være oppmerksom på din egen kropp og hvordan den reagerer på de sunne bakteriene, gjæren og de økologiske syrene. Dersom Kombucha er nytt for deg, anbefaler vi å starte med en flaske om dagen, for å så bygge deg opp til maks 4-5 flasker om dagen (1-1,5 liter).
 • Er Kombucha trygt for barn?

  Selv om Kombucha er kjent for å være en sunn drikkevare for alle immunsystemer, bør vi være påpasselige i forhold mengden barn konsumerer, på grunn av sporene av kaffein og alkohol. Barns systemer er mer sensitive enn voksnes, og vi anbefaler dermed ikke Kombucha for barn under tre år.
 • Hva er det som flyter i min Kombucha?

  Ask sin håndlagede Kombucha er rå og dermed ikke pasteurisert. Dette betyr at enzymer og gode tarmbakterier fortsatt lever i brygget for å maksimere helsefordelene. Til tross for at vi filtrerer hver flaske tre ganger, vil en liten SCOBY over tid vokse i flasken – noe som signaliserer at bakteriene gjør jobben sin.
 • Hva er helsefordelene?

  Ask Brygghus´ Kombucha er probiotisk, noe som betyr at fordøyelsessystemet ditt fylles med flere milliarder sunne bakterier. Dette inkluderer: – Fordelsaktige bakterier og gjær (acetic acetobar, lactobacillus, saccharomyces) hjelper fordøyelsen og fører til en sunn tarm. – Økologiske syrer: eddiksyre, melkesyre, propionsyre, glukuronsyre og glukonsyre. Disse økologiske syrene er kjent for å forbedre vårt vitamininntak, hindre akkumulering av tungmetaller og uoppløselige oksalater, hemme patogene bakterier, støtte ledd og forbedre immunsystemet. Hva betyr disse tekniske begrepene for deg, med tanke på helse? Oppblåsthet  og gass reduseres, og vi opplever en økt sans for energi, årvåkenhet og en helhetlig følelse av bedre velvære. Vi i Ask Brygghus oppfordrer kundene våre til å prøve drikkevarene og oppleve fordelene selv!

f a q